Niğde’nin Ulukışla ilçe Kaymakamı Barış Kalkan, yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde anaokulu öğrencilerini ve velilerini yalnız bırakmadı.
Kaymakam Kalkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadullah Genç ve Okul Müdürü Nihal Kayadelen ile birlikte Şehit Güngör Uğur Anaokulunda düzenlenen "Okulda İlk Günüm" programına katılım sağladı.
Program kapsamında okula yeni başlayan minik öğrenciler ve aileleriyle yakından ilgilenen Kaymakam Barış Kalkan, eğitim hayatına ilk adımı atan çocuklarla bir süre vakit geçirdi. Yeni dönemin tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Kalkan, 2026-2027 eğitim-öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler ve veliler adına başarılarla dolu, huzurlu bir süreç olarak geçmesi temennisinde bulundu.
(Haber Merkezi)
GÜNCEL
SAĞLIK
YAŞAM
BOR
TARIM
SPOR
ASAYİŞ
Kaymakam Kalkan ilk gün heyecanına ortak oldu
Muhabir: Niğde Haber
Yorumlar



