Niğde’nin Ulukışla ilçesinde görev süresini tamamlayan Kaymakam Uğur Muzaffer Çam veda turuna çıktı.
İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenecek Dil Eğitimi ve Yurt Dışı programına katılacak olan Kaymakam Uğur Muzaffer Çam, Altunhisar ve Bor Kaymakamlarını ziyaret ederek önce mevkidaşları ile, daha sonra ise ilçe merkezinde Belediye Başkanı Ali Uğurlu, ilçe esnafı ve köylerde çeşitli ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla vedalaştı.
KAMU KURUMLARINDAN BİLGİ ALDI
Kaymakam Çam, ilçe kamu kurumlarından, Ulukışla Adliyesi Hakim ve Savcıları, İlçe Jandarma Komutanlığı, Şehit Okan Acar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği, ilçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi, Devlet Hastanesi, Orman İşletme Şefliği, MEDAŞ Şefliği, Halk Kütüphanesi, PTT Müdürlüğü, Gar Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülük, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Ulukışla Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek yapılan iş ve işlemler hakkında bilgi alarak vedalaştı.
İLÇE MERKEZİNDE VE MUHTARLARDAN VEDA YEMEĞİ
Ulukışla Kaymakamı Uğur Muzaffer Çam için, Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu ,Ulukışla Hakim ve Savcılar ve kurum amirleri ile veda yemeğinde bir araya geldi. Kaymakam Çam ayrıca Kolsuz köyünde kendisi için düzenlenen veda yemeğinde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek vedalaştı.
(Dahi GEDİK)

Kaymakam Çam Ulukışla’yla Vedalaştı 7

Ulukışla'da doğalgaz hattı çalışmaları başladı Ulukışla'da doğalgaz hattı çalışmaları başladı

Kaymakam Çam Ulukışla’yla Vedalaştı 8