DİKKAT! Bu alan “Askeri Güvenlik Bölgesi” ilan edildi DİKKAT! Bu alan “Askeri Güvenlik Bölgesi” ilan edildi

Halkbank Niğde Şubesinde düzenlenen programda kredi imkânı sağlanan kadınlara yarışma hakkında bilgi verildi.
‘Üreten Kadının Bankası’ teması ile kadın girişimcilere özel hazırlanan finansal ürünlerle girişimcilik ekosistemini güçlendirmeye devam eden Halkbank, bu yıl 3’ncüsü düzenlenecek ‘Üreten Kadınlar’ yarışmasına başvurular kabul edilmeye devam ediyor.
Niğde Halkbank Şube Müdürü Gökhan Yiğit, programda basın mensuplarına yaptığı açıklamada; ‘’Banka olarak girişimci kadınları ve kadın kooperatiflerini önem verdiklerini ifade etti.
Şube olarak bugüne dek 550 girişimciye toplam 120 milyon liranın üzerinde kredi imkânı sağladıklarını belirterek, banka genelinde de 51 binden fazla girişimciye yaklaşık 31 milyar kredi finansmanı sağladık dedi. Girişimci kadınlarımızın, kadın kooperatiflerimizin finansmana erişiminde kolaylıklar sağlamak, onları desteklemek, onları cesaretlendirmek ve onların projelerinin hayata geçmesini sağlamak için bir etkinlik düzenledik. 'Üreten Kadınlar Yarışması'nın üçüncüsünü düzenliyoruz. Başvuruları alıyoruz. Seneye de sonuçlandıracağız. Beş farklı kategoride toplam 2,5 milyonun üzerinde bir ödül dağıtılacak. Girişimci kadınlarımızı yarışmaya katılmaya davet ediyorum’’ dedi.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber