Prof Yılmaz: "Hanta virüsü yeni bir salgın değil"
Prof Yılmaz: "Hanta virüsü yeni bir salgın değil"
İçeriği Görüntüle

Eğitimci-Yazar Ahmet Şerif İzgören’in katılımıyla "Hayata Değer Katmak" konulu konferans düzenlendi.
Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NİTSO) önderliğinde; Niğde Ticaret Borsası, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesi iş birliğinde düzenlenen programda, kişisel gelişim alanının önemli isimlerinden Eğitimci-Yazar Ahmet Şerif İzgören konuşmacı olarak yer aldı.
İzgören’den ‘Hayata Değer Katmak’ Söyleşisi 1
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa protokol üyeleri, akademisyenler ve çok sayıda davetli katıldı.
İyiliğin, toplumsal dayanışmanın ve bireysel sorumlulukların hayata kattığı değerlerin ele alındığı programda, Yazar Ahmet Şerif İzgören deneyimlerini ve hayata dair önemli ipuçlarını katılımcılarla paylaştı. İzgören’in kendine has anlatımı ve dikkat çekici sunumu salondakiler tarafından yoğun ilgiyle takip edildi.
Program sonrasında bir açıklama yapan Niğde Valisi, toplumsal değerlerin önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: “Hayatımıza anlam katan iyilik, dayanışma ve toplumsal sorumluluk gibi kavramları böylesine kıymetli bir programla yeniden idrak ettik. Değerli paylaşımları ve katkıları dolayısıyla Sayın Ahmet Şerif İzgören’e teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bu anlamlı organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen Niğde Ömer Halisdemir Üniversitemize, İletişim Fakültemize, Niğde Ticaret ve Sanayi Odamız ile Niğde Ticaret Borsamıza şükranlarımı iletiyorum. “etkinlik, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ve plaket takdiminin ardından sona erdi.
(Haber Merkezi)

Muhabir: Niğde Haber