BAŞKAN ÖZDEMİR: ÜNİVERSİTEDE İLK TERCİHİNİZ NİĞDE OLSUN BAŞKAN ÖZDEMİR: ÜNİVERSİTEDE İLK TERCİHİNİZ NİĞDE OLSUN

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar Niğde Orman İşletme Müdürlüğü’nün de bağlı olduğu Kayseri Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Hulusi Akar’dan Bölge Müdürlüğüne ziyaret 3
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm Kayseri Orman Bölge Müdürü İsa Çapkın’ı ziyaret etti. TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile beraberindeki heyeti; Kayseri Orman Bölge Müdürü İsa Çapkın, Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Birkan Kayaalp, Şube Müdürleri Kayseri Orman İşletme Müdürü Yasin Biberci, Orman İşletme Müdür Yardımcısı Mustafa Yiğit ve Orman İşletme Şefleri karşıladı.

Hulusi Akar’dan Bölge Müdürlüğüne ziyaret 2
Karşılama sonrası Bölge Müdürü İsa Çapkın, heyeti makamında ağırladı. Daha sonra toplantı salonuna geçilerek Bölge Müdürü Çapkın tarafından Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm’ün bulunduğu heyete Kayseri Bölge Müdürlüğü’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber