Yem karma makinesine sıkışan genç öldü Yem karma makinesine sıkışan genç öldü

Niğde Asayiş ekipleri tarafından hırsızlık olayları ile ilgili çeşitli tarihlerde gerçekleştirilen çalışmalar sonuç vermeye başladı.

WhatsApp Image 2024-01-18 at 09.37.55

Niğde genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik 29 Aralık-14 Ocak tarihleri arasında yapılan çalışmalarda, 4 ayrı otodan hırsızlık olayın şüphelisi olarak tespit edilen 4 kişiden 2’si tutuklandı. Diğer şahıslar hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu eşyalar sahiplerine teslim edildi. 3 ayrı açıktan hırsızlık olayı ile ilgili tespit edilen 4 şüpheli yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı.

WhatsApp Image 2024-01-18 at 09.37.54
İş yerinden hırsızlık olayı ile ilgili şüpheli olarak tespit edilen 2 kişi hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu eşyalar sahiplerine teslim edildi.  Ayrıca şase ve motor numarası kazılı motosiklet bulunarak ilgili birime teslim edildi. Polis sorumluluk bölgemiz dışında çalıntı kaydı girilen bir otomobil de bulunarak sahibine teslim edildi.
Niğde Emniyet Müdürlüğü’nden çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada; “İlimiz genelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir” İfadelerine yer verildi.
(İbrahim UGUN)

Editör: Niğde Haber