Elektrikli motosikletin çarptığı kadın ağır yaralandı Elektrikli motosikletin çarptığı kadın ağır yaralandı

Niğde Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yürüttükleri başarılı çalışmalarla hırsızlara nefes aldırmıyor.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerinin il genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda aldığı tedbirler ve meydana gelen olayların aydınlatılarak faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekiplerin mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında il merkezinde 1-17 Aralık tarihleri arasında meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili yürütülen çalışma ve operasyonlarda;
4 ayrı evden hırsızlık olayı ile ilgili olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 5 şüpheli şahıstan 1’i çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanırken, diğer 4 şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.
3 ayrı açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 şüpheli şahıstan 1’i çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı, diğer 2 şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.
İşyeri ve kurumdan hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı.
Hayvan hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı.
Oto Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs yakalanarak ilgili birime teslim edildi. Haklarında çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 4 şahıs yakalandı. Çalıntı kaydı girilen 1 motosiklet bulunarak sahibine teslim edildi.
Ayrıca Polis sorumluluk bölgesi dışında çalıntı kaydı girilen elektrikli motosiklet bulunarak sahibine teslim edildi.
İlimiz genelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir.
Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; ‘’Niğde genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir” ifadelerine yer verildi.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber