Niğde Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yürüttükleri başarılı çalışmalarla hırsızlara göz açtırmıyor.
Niğde Asayiş şube ekiplerin mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında 15-31 Ekim tarihleri arasında yaptığı çalışmalarda, 0 ayrı açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 15 şüpheli yakalanırken, şahıslar hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu inşaat malzemeleri sahibine teslim edildi.
1 dolandırıcılık ve iş yerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 şüpheli yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılarak, suça konu inşaat malzemeleri sahibine teslim edildi.
1 motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapıldı.
1 otodan hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmış ve suça konu malzeme sahibine teslim edilmiştir.
1 evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapıldı.
1 mala zarar verme olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 2 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapıldı.
1 açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olarak suça konu otomobil bulunarak sahibine teslim edildi.
1 kasten yaralama ve nitelikli dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmış ve suça konu inşaat malzemeleri sahibine teslim edildi.
Motor ve şasi numaraları kazılı 2 motosiklet sürücüleri ile birlikte yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı. Hakkında 5809 sayılı Kanuna Muhalefet suçundan aranma kaydı bulunan 1 şahıs yakalanarak gerekli işlemler yapıldı.
Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; ‘’Niğde genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir’’ denildi.
(İbrahim UGUN)


Hem merkezde hem köy ve beldelerde elektrik kesintisi Hem merkezde hem köy ve beldelerde elektrik kesintisi


masterbetting

Editör: Niğde Haber