Havaya ateş eden magandalara gereği yapıldı Havaya ateş eden magandalara gereği yapıldı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağında yaşanan araç yoğunluğu nedeniyle tehlikeli kazalar yaşanmaya devam ediyor.
Kavsak tehlike canları 4
Bahse konu kavşakta meydana gelen kazada aynı anda giriş yapan ki araç çarpıştı. Sabah saat 08.20 sıralarında meydana gelen kazada aynı anda geçiş yapmaya çalışan iki araç çarpıştı. Trafiğin yoğunluğunun olduğu saatte yaşanan kaza nedeniyle kavşakta trafik kilitlenirken, araçların olay yerinde beklemesine sürücüler uzun süre korna çalarak tepki gösterdi.
Kavsak tehlike canları 2
Sinirlerin gerildiği olay yerinde sürücüler araçlarından inerek kazazedelere tepki gösterdi.
Kavsak tehlike canları 3
Kavşakta trafik akımı kesilirken, olay yerine gelen ekiplerin koordinesiyle trafik normale döndü. Bölgede bulunan vatandaşlar kazadan sonra yaptığı açıklamada biz bu kavşaktan bir şey anlamadık. Aylardır kavşağın yapılmasını bekledik. Kavşak yapıldı şimdi ise sinyalizasyon yapılsın diye bekliyoruz. Biz bu mahallenin sakinleriyiz. Burada sabah okul girişlerinde kavşakta araç yoğunluğu mevcut. Araçlar kazalardan kıl payı kurtuluyor. Kavşağın dört ayrı girişi var ve kavşakta sinyal sistemi henüz yapılmış değil. Herkes aynı anda geçmeye çalışıyor bu nedenle trafik kilitleniyor. Kavşakta aynı zamanda yaya yolu mevcut, Bölge sakinleri olarak özellikle kavşağa sabah saatlerinde polis memurlarının olmasını talep ediyoruz ve bir an önce sinyalizasyon sisteminin kurulmasını istiyoruz dedi.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber