Niğde Valisi Nedim Akmeşe, 5 Şubat Kapalı Spor Salonu’nda Valilik öncülüğünde ve İŞKUR koordinasyonunda gerçekleştirilen “Gençliğin Üretim Çağı – Niğde İstihdam Buluşması” programının açılışına katıldı.

Niğde Valiliğinden alınan bilgilere göre, program kapsamında stantları ziyaret eden Vali Akmeşe; firma temsilcileri, işverenler, gençler ve vatandaşlarla bir araya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Akmeşe, 40’tan fazla firmanın katılım sağladığı buluşmanın; iş arayan vatandaşların işverenlerle doğrudan görüşmesine, gençlerin kariyer fırsatlarıyla buluşmasına ve eğitimden istihdama geçiş süreçlerinin desteklenmesine önemli katkı sunduğunu ifade etti.
Açıklamasında, programın düzenlenmesinde emeği geçen başta İŞKUR olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Vali Akmeşe, istihdam buluşmasının Niğde’nin ekonomik ve sosyal gelişimine değer kattığını vurguladı.
(Niğde Valiliği)
“Gençliğin Üretim Çağı İstihdam Buluşması”
Muhabir: Niğde Haber
Yorumlar


