Vali Çelik’ten polis memurunun ailesine taziye ziyareti Vali Çelik’ten polis memurunun ailesine taziye ziyareti

Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bor Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi’nde bağlama çalmayı öğrenmek isteyenler için ücretsiz bağlama kursu açılacak.

Gençlere yönelik ücretsiz Bağlama Kursu 3
Gençlik Merkezi yetkilileri konuyla ilgili; ‘’Gençlik merkezlerimizde Bağlama kursunda sadece bağlama çalmayı öğretilmiyor. Çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Yaptığımız çalışmalar gençlerimizin kötü alışkanlıklardan arındırıp Gençlik Merkezleri bünyesinde sosyal faaliyetlere katmak için uğraşıyoruz.  Bağlama kurslarımızda bunun için çok ideal. Gençlik Merkezleri bünyesi buna çok müsait. Hafta içi her gün derslerimiz var. Farklı seviyelere göre sınıflarımız var. Yeni başlayacak gruplarımız olacak. Hem eğleniyoruz hem öğreniyoruz hem farklı etkinler yapıyoruz. Bizim amacımız sadece bağlama çalmak değil. Faaliyetlerimiz oluyor, konserlerimiz oluyor. Gençler için ideal bir ortam burası, herkesi Gençlik Merkezi’ne bağlama kursuna davet ediyoruz’’ bilgilendirmesinde bulundu.
Gençlere yönelik ücretsiz Bağlama Kursu 1
GENÇLİK MERKEZİ NEDİR?
Gençlerin ahlaki ve insani değerlere sahip, sosyal sorumluluk bilinci yüksek bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla var olan Gençlik Merkezi, gençlerin yetenekleri, hedefleri ve ilgi alanları da dikkate alınarak ulusal ve uluslararası eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri gerçekleştirmesini sağlıyor.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber