Türkiye’nin ve Niğde’nin en genç belediye başkanı olan Aktaş Belediye Başkanı Kamber Türkmen çizmeleri giydi ve belde halkına su ulaştırabilmek için saatlerce belediye işçileri le birlikte mesai yaparak sorunu kısa sürede çözüme ulaştırdı.
Son mahalli idareler seçimlerinde Türkiye’nin en genç erkek Belediye Başkanı seçilen Niğde’nin Aktaş Beldesi Belediye Başkanı Kamber Türkmen, belediye işçileri ile birlikte zaman ve durum gözetmeksizin belediyenin işlerinde işçi gibi çalışıyor.
İÇME SUYU HATTINDAKİ SORUN GİDERİLDİ
Bunların bir örneği önceki gece yaşandı. Aktaş Beldesinin içme suyu şebekelerinin önemli hatlarından birinde meydana gelen boru patlağı, beldede ciddi anlamda su kesintisine neden oldu. Akşam saat 20.00 civarında beldede içme suyu hattı borusunda meydana gelen patlak yapılan çalışmalarla gece 02.30 saatleri civarında giderildi. Bu süreçte belediye işçileri ile birlikte sorun tespiti, kazma ve patak tamiri için ayağına çizmeleri giyen Aktaş Belediye Başkanı Kamber Türkmen, çamurlaşan çukurun içinde saatlerce kazma kürek çalıştı. Boruda meydana gelen patlak donunda giderilirken, başkanın bu ve buna benzer çalışmaları kasaba halkı tarafından takdir edildi.
TÜRKMEN: EKİP ARKADAŞLARIMIZLA O İŞ TAMAM
Başkan Türkmen’in; ''Seçimlerden önce ve sonrasında ne dediysek arkasındayız. Enerjimizi bilgimizi ve zamanımızı Aktaş beldemize vereceğiz. Emeğimiz, amacımız, niyetimiz belli. Emekçinin görülmeyen hakkı ödenmez. Ekip arkadaşlarımızla o iş tamam” şeklindeki sözleri takdir edildi.
(Dahi GEDİK)

Şehit ve Gaziler için aşure ikramı Şehit ve Gaziler için aşure ikramı

Türkiye’nin En Genç Belediye Başkanı İşçi Gibi Çalışıyor (3)

Türkiye’nin En Genç Belediye Başkanı İşçi Gibi Çalışıyor (2)

Editör: Niğde Haber