Gençlerin okuma tutkusu Niğde'de ödüllendirildi
Gençlerin okuma tutkusu Niğde'de ödüllendirildi
İçeriği Görüntüle

Niğde'de kurum bakımındaki çocuklar ile iş hayatına atılan eski kurum sakinleri voleybol turnuvasında bir araya geldi.
Vali Nedim Akmeşe'nin eşi Hacer Akmeşe de sporcuları ziyaret ederek heyecanlarına ortak oldu.
Filede Anlamlı Buluşma 2
Kurum bakımında hizmet alan çocuklarımız ile kurum bakımından ayrılarak iş hayatına ve toplumsal yaşama katılan gençlerimizin katılımıyla voleybol turnuvası düzenlendi.
Düzenlenen turnuvaya Valimiz Sayın Nedim Akmeşe’nin eşi Sayın Hacer Akmeşe Hanımefendi de katılım sağlayarak çocuklarımızın ve gençlerimizin heyecanına ortak oldu.
Dostluk, dayanışma ve takım ruhunun ön plana çıktığı karşılaşmalarda katılımcılar hem sportif mücadele sergiledi hem de keyifli vakit geçirdi.
Sporun birleştirici gücüyle gerçekleşen etkinlik, çocuklarımız ve gençlerimiz arasında güzel anların yaşanmasına vesile oldu.
(Sevinç Kapkın)

Muhabir: Niğde Haber