Hem merkezde hem köy ve beldelerde elektrik kesintisi Hem merkezde hem köy ve beldelerde elektrik kesintisi

2009-2017 yılları arasında Niğde Belediye Başkanlığı görevini yürüten Faruk Akdoğan, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Niğde Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.
Akdoğan bugün saat 14.00’de AK Parti Niğde İl Başkanlığında Niğde Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundu.
ÖZDEMİR: ADAY BAŞVURU SÜRECİ BUGÜN SON BULUYOR
Malumunuz partimizin yerel seçimlerine yönelik yürütmüş olduğu aday başvuru süreci bugün son buluyor. Başvuruların son günü olması münasebetiyle birçok belediye başkanı aday adayımız. Bugün başvurularını yapmaya geldi. Belediye başkan adayımız olarak da daha önce belediye başkanlığımızı yapmış, il başkanlığımızı yapmış. Faruk başkanım başvurusunu yapmaya geldi. Ben kendisinin bu başvurusunun hayırlı, mübarek olmasını diliyorum. Hem kendisine hem teşkilatlara hem de şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim çıkmış olduğu bu yolda kendisine ve memleketimize hayırlı olan netice verilmesini neticede verilecek kararın Cumhurbaşkanımızın noktalandıracağı kararın memleketimize hayırlı olmasını diliyor, başarılar diliyoruz. Dedi
AKDOĞAN: YİNE SİZLERLE BERABER ÇALIŞACAĞIZ
AK Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir’den sonra konuşan Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Akdoğan aday adaylığı konuşmasında; ‘’Mensubu bulunmaktan gurur ve onur duyduğum AK Partimizin belediye başkan adaylığı için bugün sizlerle beraber müracaatımızı gerçekleştiriyoruz. Tabii bu bir süreç ve aynı zamanda da bir bayrak yarışı. Bu bayrak yarışında inşallah Cenabı Allah hepimizi muvaffak etsin. Değerli kardeşlerim AK Parti bundan yaklaşık 22 sene önce hep beraber kurduk. Milletin partisi olarak yola çıktı. O günden bugüne kadar bu partide 5 yıl İl başkanlığı yine 9 yıla yakın belediye başkanlığı görevlerinde bulundum. Yine bu görevde bulunduğum esnada başta Sayın Cumhurbaşkanımız ki siyaset yapmakta onur duyduk. Yine kendisini tanımakla onur duydum, gurur duydum. Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürü bir borç biliyorum. Teşekkür ediyorum. Sizleri her zaman onurlandırdı. Bizleri her zaman gururlandırdı. Ve yine şu anda da bilindiği üzere dünyada Filistin'de yapılan katliamla ilgili tek çalışan çabalayan gayret gösteren dünya lideri. Bu bakımdan dünya lideri olmak da kolay değil. Onun için biz Recep Tayyip Erdoğan'a dünya lideri diyoruz. Değerli kardeşlerim belediye başkan adaylığına gelince çok uzatmayacağım. Geçmişte şunu yaptık, bunu yaptık falan demeyeceğim ama şunu söyleyebilirim. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Çok iş yaptık, bunlar burada saymak bitmez. Tabii ki mevcut belediye başkanımız da yine bu işler kaldığı yerden devam ettiriyor. Biraz önce belirttiğim gibi bu bayrak yarışı devam edecek. Biz göreve gelirsek eğer kaldığımız yerden bu bayrağı daha yükseklere dikmek ve hizmet yarışını daha farklı nokta yükseltmek için canla başla çalışacağız dedi. Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Ve yine önümüzde yeni bir sayfa olacak. Bu bakımdan başta vatandaşlarımıza, hemşerilerimizle, kardeşlerimize kucaklaşacağız. Hiç kimseyi birinden ayırmayacağız. Herkese eşi olacağız. Herkese eşit davranacağız. Herkesin doğru işinde, haklı işinde onun elinden tutacağız. Ona yardımcı olacağız geçmişte olduğu gibi. Ben bu salonda bizi yalnız bırakmayarak davetimize Davet eden, bizi onurlandıran değerli arkadaşlarıma, dava arkadaşlarıma, yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yine bizi parti binamızda güler yüzle karşılayan başta İl Başkanımız olmak üzere yine gençlik Başkanımız, kadın kurulu başkanımız, merkez ilçe başkanımız ve il başkan yardımcılarımız Yakup Bey ve Faruk Bey'e yine yönetimde bulunan diğer arkadaşlarıma ben bir teşekkürü borç biliyorum.
Bundan sonra aday adaylığı sürecinde yine sizlerle beraber olacağız. Yine sizlerle beraber çalışacağız. Yine sizlerle beraber bu kervanı yürüteceğiz. Basınımız olmazsa bizim olmazımız. Basınımız bizim her zaman baş tacımız. Doğru mesajı, doğru yere iletmek Her zaman onların görevi bizim de nedir? Mesaj arkadaşlarımız. Bunu da böyle ifade etmekte yarar var. Herhalde maksat hasıl oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte hakkımızda hayırlı olan neyse onu diliyorum. Bu yola çıkarken bana destek olan başta eşime yine oğluma ve kızlarıma, aileme, aile fertlerime, akrabalarıma, yine gönüldaşlarıma arkadaşlarıma, çalışma arkadaşlarıma, mesai arkadaşlarıma tüm bu salonda bulunan herkese ben teşekkür ediyorum’’ sözleriyle konuşmasını tamamladı.
(Dahi GEDİK)




 

Editör: Niğde Haber