‘Engelsiz Taksi’ uygulamasına tam not ‘Engelsiz Taksi’ uygulamasına tam not

Niğde Valisi Cahit Çelik, Niğde Belediye Başkanı, Niğde bölge milletvekilleri, NİTSO Başkanı ve AK Parti Niğde İl Başkanıyla birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek Niğde’nin enerji yatırımlarını konuştular.
PLANLANAN ENERJİ YATIRIMLARII HAKKINDA BİLGİ ARZ ETTİK
Niğde Valisi Cahit Çelik, Niğde heyetinin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaretiyle ilgili açıklamasında; ‘’Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Ticaret Sanayi Odası Başkanımız ve AK Parti İl Başkanımızla birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek; İlimizde devam eden ve yapılması planlanan enerji yatırımları hakkında bilgi arz ettik. İlimiz Niğde’ye gösterdiği yakın ilgi ve alakalarından dolayı Sayın Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
NİĞDE’MİZDEKİ ENERJİ YATIRIMLARI İLE İLGİLİ İSTİŞARELERDE BULUNDUK
AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Milletvekili Cumali İnce ziyaretle ilgili ortak değerlendirmelerinde, “Niğde heyeti olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ettik. Niğde’mizdeki enerji yatırımları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza göstermiş oldukları nazik ilgiden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” sözlerini kullandılar.
YATIRIMLARI KONUŞTUK, İSTİŞARE ETTİK
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ziyaret sonrası; ‘’Niğde heyeti olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Dr. Alparslan Bayraktar’ın misafiriydik. İlimize yaptığımız, yapacağımız yatırımları konuştuk, istişare ettik. Değerli Bakanımıza ilgisi, fikir paylaşımı ve misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyarette Niğde Valisi Cahit Çelik’in yanı sıra, AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu ve AK Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir de hazır bulundu.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber