‘Engelsiz Taksi’ uygulamasına tam not ‘Engelsiz Taksi’ uygulamasına tam not

Niğde Merkeze bağlı Değirmenli kasabası ‘Taşkın Koruma İşi’ sözleşmesi için Devlet Su İşleri (DSİ) 4’ncü Bölge Müdürlüğü’nde imzalar atıldı.
İmzalan sözleşme ile Değirmenli kasabasına yaklaşık 565 metre kargir duvarlı kanal, 246.43 metre istifli taş tahkimat trapez kanal, 132.79 metre harçlı pere trapez kanal, 5 adet menfez ve 6 adet şut yapısı yapılacak.
1 GÜNDE 2 SÖZLEŞME
DSİ 4’ncü Konya İl Müdürlüğü, imzalanan sözleşme ile ilgili; ‘’Karaman Ayrancı Melikli köyü Yukarı Havza Tedbirleri İşi ve Niğde Merkez Değirmenli kasabası Taşkın Koruma İşi sözleşmeleri Bölge Müdürü Mehmet Alp ile yüklenici firma temsilcileri arasında imzalandı. Ayrancı Melikli köyü Yukarı Havza Tedbirleri Kapsamında; 1125.68 metre dere ıslahı, 2 adet tersip bendi, 4 adet menfez, şut ve brit yapıları, Niğde Merkez Değirmenli Kasabası Taşkın Koruma İşi Kapsamında ise yaklaşık 565 metre kargir duvarlı kanal, 246.43 metre istifli taş tahkimat trapez kanal, 132.79 metre harçlı pere trapez kanal, 5 adet menfez, 6 adet şut yapısı yapılacaktır’’ bilgisini paylaştı.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber