Çiftlik Belediyesi, ilçede düzenlenen yaz etkinliklerinin ilk gününün vatandaşların yoğun katılımı ve büyük bir coşkuyla tamamlandığını duyurdu.
Whatsapp Image 2026 07 28 At 21.23.24 (2)
Niğde'nin Çiftlik İlçe Belediye Başkanı Arif Çakıl, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla ilçede başlattıkları yaz organizasyonunun ilk günkü heyecanını paylaştı. Etkinliğe ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiğini ve çok güzel bir enerji yakalandığını belirten Başkan Çakıl, meydanları dolduran tüm hemşerilerine teşekkür etti.
YAZ AKŞAMLARI COŞKUYLA GEÇİYOR
İlçedeki sosyal yaşamı canlandırmak amacıyla düzenlenen organizasyonda vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden Belediye Başkanı Arif Çakıl; etkinliklerde birlikte güldüklerini, eğlendiklerini ve hep beraber keyifli anılar biriktirdiklerini vurguladı. Çiftlik Belediyesi, ilçe sakinlerine unutulmaz anlar yaşatan yaz akşamları coşkusunun yeni programlarla hız kesmeden devam edeceğini bildirdi.
(Sevinç Kapkın)

Bozköy Yolunda Sıcak Asfalt Çalışması başladı
Bozköy Yolunda Sıcak Asfalt Çalışması başladı
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Niğde Haber