Gürer: Hayvan haklarında mevcut teklif yetersiz Gürer: Hayvan haklarında mevcut teklif yetersiz

AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Niğde'de katkıda bulunduğu bazı projeleri basın ve kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.
Her yönüyle milleti için çalıştığını belirten Vekil Uzkurt, Niğde'ye kazandırılmasında katkıda bulunduğu projelerle ilgili yaptığı açıklama yaparak; "İlimiz için bu projelerin hayata geçmesine dönük gerekli girişimlerde bulunup sıkı takibini yapıyoruz. Diğer taraftan da ilimizin her köşesini karış karış gezerek vatandaşlarımızın taleplerini ve şikâyetlerini dinliyor onlarla dertleşiyoruz. Böylece sizlerin bize verdiği emaneti taşımak, güveninizi boşa çıkarmamak ve sizlere layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.
Vekil Uzkurt'un göreve geldiği günden bu güne dek Niğde’ye kazandırılmasında katkıda bulunduğu projelerle ilgili; Bor Enerji İhtisas Endüstri Bölgesinde yaklaşık 220 milyon dolarlık GES Yatırımı Projesi Tarım, Kırsal Kalkınma ve Hayvancılık alanında 1282 Proje Doğalgaz olmayan ilçelere doğalgaz getirilmesi, stadyumun tamamlanması, Kapalı Cezaevi, ihtiyacı olan ilçelere Adliye yapılması ve Hızlı Trenin Niğde bağlantısının sağlanması için gerekli bürokrasi görüşmelerinin yapıldığı da bildirildi.
Sulama Alanında, Ulukışla Göleti, Ulukışla Emirler Göleti,, Merkez Tepeköy Göleti, Çiftlik Sultanpınarı Göleti, Çamardı Yeniköy Köyü 2. Kısım Taşkın koruma, Değirmenli kasabası Taşkın Koruma Niğde Merkez Yıldıztepe Kasabası Yukarı Havza Tedbirleri 2. Kısım Taşkın Koruma, Bağlama kasabası Taşkın Koruma, Ulukışla Darboğaz kasabası 2. Kısım Taşkın Koruma.  Milletvekili Uzkurt Niğde'de yapılan hizmetlerin artarak devam etmesi, Türkiye genelinde özel bir konuma gelmesi için daha da sıkı çalışacağını belirtirken önümüzdeki dönemlerde de proje olacağını işaret etti.
(Dahi GEDİK)


piabet

Editör: Niğde Haber