Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Güçlü Aile Dijital Detoks’ kampı geçtiğimiz gün Çamardı ilçesinde gerçekleştirildi.
Doğayla Bağlan, Anı Yakala” hedefiyle gerçekleştirilen kampta, çocukların dijital bağımlıktan uzak tutulması hedeflendi. Kampta çocuklar ve aileleriyle birlikte, çeşitli oyunlar oynandı, kamp ateşi etrafında şarkılar söylendi.
GÜÇLÜ AİLE DİJİTAL DETOKS
‘Doğayla Bağlan, Anı Yakala’ hedefiyle gerçekleştirilen ‘Güçlü Aile Dijital Detoks’ kampında çocuklar ve aileleri kampta birbirinden eğlenceli anlar yaşadı.  Gerçekleştirilen kampın girişinde cep telefonları toplandı. Kampta halat çekme oyunu, ağaç dikme, kuş yuvası yapımı gibi birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştirildi.
Kampta çocuklar ve aileleri, dijital dünyadan uzak bir şekilde eğlenmenin ve öğrenmenin fırsatını yakaladı.
MiLLETVEKİLİ UZKURT DA KAMPTAYDI
AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’ta kampa katılanlar arasında yer aldı. Milletvekili Uzkurt, oyunlar ve yarışmalarda eşlik etti. Kamp hakkında konuşan Niğde Milletvekili Uzkurt, “Doğayla Bağlan, Anı Yakala hedefiyle Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüzün düzenlediği Güçlü Aile Dijital Detoks Kampına katıldık. Yarının umudu evlatlarımızın dijital bağımlılıktan uzak tutulması için düzenlenen programda ailelerimiz ve evlatlarımız ile muhteşem kamp ateşi etrafında şarkılar söyledik, oyunlar oynayarak eğlendik.” diye konuştu.
Güçlü Aile Dijital Detoks Kampına AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cehavir Uzkurt, Vali Yardımcısı Muhammet Furkan Bektaş, Niğde İl Jandarma Komutanı Albay Gürol Okyar, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, Çamardı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Ali Cıncık ve çok sayıda vatandaş katıldı.
(İbrahim UGUN)
Camardı Detoks 6
Camardı Detoks 5
Camardı Detoks 4
Camardı Detoks 3
Camardı Detoks 1