Otomobil bariyerlere çarptı: 1 ölü, 2 yaralı Otomobil bariyerlere çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Bor İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından iki ayrı adreste yapılan eş zamanlı uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi yakalandı.
Polis ekipleri devriye görevi esnasında Orta mahallede durumundan şüphelenilerek kontrol edilen şüpheli K.C.S’nin yaptığı üst aramasında 21,64 gram metamfetamin, 24,50 gram sentetik kannabinoid uyuşturucu maddeleri ele geçirdi.  Şüphelinin kullandığı motosikletin şase plakasının silindiği ve tescil kaydının olmadığı, üzerinde takılı plakanın ise 2007 model bir otomobile ait olduğu ve motosiklette sahte plaka kullandığı tespit edildi.
Polis ekiplerinin eş zamanlı bir diğer operasyonunda Ahmet Kuddusi Mahallesinde bir evde yaptığı aramada 3,77 gram uyuşturucu olarak kullanılan metamfetamin madde ele geçirdi. Olayla ilgili olarak   K.C.S, R.Ö, T.Ö, F.Ç ve B.D isimli şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı.
Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü operasyonlarla ilgili; ‘’İlçemiz genelinde huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla suç ve suçlularla mücadele çalışmalarımız hassasiyetle devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber