Niğde’de İş Yurtları Kurumu Satış Mağazası törenle açıldı Niğde’de İş Yurtları Kurumu Satış Mağazası törenle açıldı

Bor Halil Nuri Bey İlçe Halk Kütüphanesinde uzun yıllar görev yapan Hediye Sönmezocak emekli oldu. 24 yılı aşkın sürede Kemerhisar Halk Kütüphanesi ve Bor Halil Nuri Bey İlçe Halk Kütüphanesinde çocukları her zaman sıcak ve güler yüzlü bir şekilde karşılayıp kitap ve kütüphaneyi sevdirmeyi başaran, çocukların ve gençlerin ablası, teyzesi hatta kardeşi olan emektar Hediye Sönmezocak yaş ve hizmet akdini doldurarak emekliye ayrıldı. Sönmezocak görev yaptığı yıllar boyunca memleketi Bor ve Kemerhisar kütüphanelerinde birçok insanın kalbine dokunarak güzel ve derin izler bıraktı.
Bor Kütüphanesinin Hediye Ablası emekli oldu 2
Bor’da Kütüphanelerde büyük bir aşk ve özveriyle uzun yıllar hizmet veren, görev yaptığı kurumlarda amirleri ve iş arkadaşları tarafından çok sevilen Bor Halk Kütüphanesinin Hediye ablasına kurum arkadaşları tarafından veda yemeği verildi. Yemek duygulu anlara sahne olurken, yemek boyunca Hediye hanımın kütüphanelerde görev yaptığı dönemlerdeki anıları konuşuldu. Bazen hüzünlenip bazen de gülümsemelerin eksik olmadığı yemekte Hediye hanıma Kütüphanedeki mesai arkadaşları tarafından hediye verildi.
Hediye Sönmezocak’a ayrıca Kütüphanelerde yaptığı hizmetlerden ötürü Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz’un imzaladığı Başarı Belgesini Bor Halil Nuri Bey İlçe Halk Kütüphane Müdürü Murat Başkan takdim etti. Kütüphane müdürü Murat Başkan ve mesai arkadaşları Sönmezocak’a bundan sonraki emeklilik hayatında sağlıklı, huzurlu ve mutlu ömürler diledi.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber