Bor Demirciler ve Oto Tamircileri Odası Başkanlığı Muharrem Ayı münasebetiyle, Bor Sanayi Camii bahçesinde vatandaşlara aşure ikram etti.
Bor Demirciler ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Ethem Bozdoğan program sonrası yapmış olduğu açıklamada; ‘Muharrem ayı dolayısıyla İslam tarihinde önemli bir yer teşkil eden aşure, insanlık tarihi kadar eski bir gelenektir.  Aşure gününün ruhunda kardeşliğin, birliğin, sevginin, anlayışın ve hoşgörünün anlamı saklıdır.’ dedi.
Çalışmalara destek veren herkese teşekkürler eden Oda Başkanı Bozdoğan; ‘Tüm İslam âleminin Muharrem ayını en içten dilekleriyle kutladığını ifade ederek, etkinliklerimizi artırmak, çok güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum.’ dedi.
Muharrem Ayı ve Aşure günü kapsamında Bor Demirciler ve Oto Tamirciler Odası tarafından düzenlenen programa Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Bor Emniyet Müdürü Caner Öz, Niğde Odalar Birliği Başkanı Alim Yeşil, Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ali İlker Atabay Bor Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Eriç, Bor Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Muhterem Hızar, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları,  oda başkanları,  daire amirleri, sanayi esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
(Dahi GEDİK)
Bor Asure 3
Bor Asure 2