Hem merkezde hem köy ve beldelerde elektrik kesintisi Hem merkezde hem köy ve beldelerde elektrik kesintisi

Öğretmenlere en anlamlı hediye yine Niğde Belediyesi’nden geldi. Belediyenin her öğretmen için bir fidan etkinliği bu yıl da devam edecek. Niğde Belediyesi, 24 Kasım öğretmenler günü dolayasıyla kentte gören yapan tüm öğretmenler adına fidan dikecek.
24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenler için en anlamlı hediyeyi yine Niğde Belediyesi verecek. 2019 yılından bu yana her yıl 24 Kasım’da, öğretmenler adına fidan dikimi gerçekleştiren Niğde Belediyesi, geleneksel hale getirdiği etkinliği bu yıl da sürdürecek.
KENT ORMANINDA FİDAN DİKİM TÖRENİ
Kent Ormanı’nda yarın (24 Kasım 2023) saat 13.30’da başlayacak fidan dikim töreninde, il genelindeki öğretmenler adına fidan dikimi yapılacak.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, her yıl 24 Kasım’da kentte görev yapan öğretmenler adına Kent Ormanı’nda fidan diktiklerini belirtti. Etkinlik kapsamında her öğretmen adına bir fidanı toprakla buluşturduklarını ifade eden Başkan Özdemir, 2019 yılında başlattıkları etkinliği geleneksel hale getirdiklerini vurguladı.
ÖĞRETMENLERİMİZE BORCUMUZU ASLA ÖDEYEMEYİZ
Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Emrah Özdemir; ‘’Cumhuriyetimizin kurucusu ve Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ sözü milletimizin öğretmenlere verdiği değerin en önemli yansımalarından biridir. Öğretmenlerimize borcumuzu asla ödeyemeyiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi, en iyi şekilde yetiştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan tüm öğretmenlerimizin adının sonsuza kadar yaşamasına vesile olacak bu etkinliğe tüm öğretmenlerimizi davet ediyorum. Bu vesileyle, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum’’ İfadelerini kullandı.
(İbrahim UGUN)

Editör: Niğde Haber