Niğde Bocce takımından Türkiye derecesi Niğde Bocce takımından Türkiye derecesi

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7’mci Grupta mücadele eden temsilcimiz Niğde Belediyespor’un  Akşehirspor’u 2-0 mağlup ederek rakibinden liderliğe yükselmesi sonrası teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.

Başkan Özdemir’den Niğde Belediyespor’a Tebrik 3

Tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlara  teşekkür eden Başkan Özdemir; ‘’Niğde Belediyespor’umuzu en iyi noktalara taşımak için desteğimiz artarak devam edecektir’’ dedi.
BAŞKAN ÖZDEMİR’E TRİBÜNLERDEN YOĞUN İLGİ
Belediye Başkan Emrah Özdemir, yoğun programına rağmen Niğde Belediyespor Akşehirspor maçını canlı izlemek için Niğde Ömer Halisdemir Kampüs Stadı’nda yerini aldı.
Statta taraftarların yoğun ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılaşan Belediye Başkan Emrah Özdemir, 90 dakika boyunca, taraftarlarla birlikte temsilcimiz kırmızı-lacivertli ekibe tezahüratta bulundu.
Başkan Özdemir’den Niğde Belediyespor’a Tebrik 1
BU TAKIMI UÇURACAĞIZ
Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediyespor’un Akşehirspor’u 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna yeniden oturması sonrası futbolcular ve teknik heyeti tebrik etti.
Tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlara teşekkür eden Niğde Belediye Başkan Emrah Özdemir, karşılaşmanın ardından taraftara hitaben yaptığı konuşmada; ‘’Bu takımı ve taraftarlarımızı uçuracağız. Niğde Belediyespor’umuzu en iyi noktalara taşımak için desteğimizi artırarak devam edeceğiz” diye konuştu.
Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 25 Şubat Pazar günü oynanan Niğde Belediyespor Akşehirspor maçı öncesinde, Taraftarlar Grubu Lideri Adem Karadeveli ve kırmızı-lacivertli takıma gönül veren taraftarları Niğde Belediyesinde ağırlamıştı.
(İbrahim UGUN)