Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Millet Bahçesi 1. Etap’ta düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla bir araya gelerek çevre temizliğine dikkat çekti. Sohbet havasında geçen buluşmada, çevre bilincini artırmak amacıyla temizlik broşürleri dağıtıldı.

Etkinlikte konuşan Başkan Özdemir, temiz bir çevrenin sağlıklı bir gelecek için vazgeçilmez olduğunu belirterek, “Temiz çevre, temiz gelecek, tertemiz Niğde… Çünkü bu şehir hepimizin” ifadelerini kullandı.

Toplumsal farkındalığın önemine vurgu yapan Başkan Özdemir, çevre temizliği konusunda yürütülen çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi. Özdemir, Niğde’yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için vatandaşlarla el ele verdiklerini belirtti.
(Samet ÇINAR)





