Türkiye-Galler milli maçı Kayseri’de oynanacak Türkiye-Galler milli maçı Kayseri’de oynanacak

Bosna Hersek'te düzenlenen 23’ncü Balkan Taekwondo Şampiyonası'nda Türkiye Milli Takım ve açık statüde kazandığı toplam 23 altın, 12 gümüş ve 24 bronz olmak üzere 59 madalya ile en çok madalya kazanan ülke olarak şampiyonaya damga vurdu.
WhatsApp Image 2023-11-26 at 14.36.29
Milli Takım Antrenörü Ufuk Şimşek şampiyona sonunda yaptığı açıklamada; ‘Balkanlarda Taekwon-do ile Dostluk" sloganı ile yapılan organizasyon anlamına uygun olarak yapıldı. Bütün müsabakalarda üst düzey rekabetin yanında üst düzey dostluklar yaşandı.
WhatsApp Image 2023-11-26 at 14.36.31
Türkiye Taekwon-do Federasyonu Başkanı Prof.Dr.Metin Şahin’in başkanlığında  yürütülen  Balkan Birliği ülkeleri müsabakaya yoğun ilgi gösterdi.Balkan Birliği Başkanı Prof.Dr.Metin Şahin organizasyon boyunca katılımcılar ile yakından ilgilendi dedi.Türk Milli Takımı olarak temsil ettiğimiz 85 milyonun duaları ile bütün şampiyonalarda sadece zirveyi düşünürüz.Bu şampiyonada kazandığımız 59 madalyayı bizlerden dualarını esirgemeyen Türk milletine armağan ediyoruz. Sporcuları büyük emeklerle yetiştiren antrenörleri ve kulüplerini kutluyorum.Türk sporu bayrak sevdalıları ile daima ileri gidecektir. Buradan başta Türkiye’ye ve güzel şehrim Niğde’ye selam olsun’’ dedi.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber