Niğde'de trafik kazasında yaşamını yitiren Niğde barosuna kayıtlı Avukat Emre Alakuş Niğde Adliyesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
Önceki gün gece saatlerinde Çamardı’nın Özyurt Üçkapılı yolunda Avukat Emre Alakuş aracı ile seyir halinde iken  geçirdiği kalp krizi sonrası kaza yaptı.Kaldırıldığı Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
36 yaşındaki Avukat Emre Alakuş için Niğde Adliyesi önünde tören düzenlendi. Törende Avukat Alakuş’un özgeçmişi okunduktan sonra Niğde Baro Başkanı Avukat Emin Alper Öztürk yaptığı konuşmada; ‘Genç bir meslektaşımı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Camia olarak bu üzüntüyü birlikte yaşıyoruz. Kelimeler boğazımızda düğümleniyor. Allah ailesine ve tüm meslektaşlarımıza sabır versin. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin diyorum’’ dedi.
Düzenlenen törene, Alakuş'un ailesi ve yakınları ile Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, Niğde Barosu Başkanı Emin Alper Öztürk ve meslektaşları katıldı. Avukat Alakuş'un cenazesi, Niğde Adliyesindeki tören sonrası Niğde Hıdırlık Mezarlığı'na defnedildi. Niğde Haber Gazetesi olarak merhum Avukat Alakuş’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz.
(Dahi GEDİK)



Satılık Arabalarda En Çok Tercih Edilen Modeller Satılık Arabalarda En Çok Tercih Edilen Modeller

Editör: Niğde Haber