Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) haklarını arama konusunda yoluna hız kesmeden devam ediyor.
Atanamayan Uzmanlar Derneği Başkana Mustafa Gündeşli eski uzman çavuşların kanunen hakları olmasına rağmen atanamadıklarını belirterek, “Yıllardır süre gelen bu mağduriyet artarak devam etmektedir. Yönetim kurulumuzla birlikte bu mağduriyete dur demek adını ayladır çalışmalarımıza pes etmeden devam ediyoruz” dedi. 




Dernek olarak amaçlarının atanamayan uzman çavuşların mağduriyetini gidermek olduğunu belirten Başkan Gündeşli, “Derneğimizin amacı 7 yıl ve üzeri görev yapan (2016’dan önce bu süre 2 yıldı burada da büyük bir hak kaybı oluştu) ve ailevi, sağlık ve mesleki nedenlerden dolayı görevlerinden ayrılmak zorunda kalan uzman çavuşların referans olmadan devlet eliyle adil bir şekilde memuriyet hakkını almasını sağlamak. Devletimiz ve saygıdeğer devlet büyüklerimizle görüşmeler sağlayarak desteklerini talep ettik. 

‘Engelsiz Taksi’ uygulamasına tam not ‘Engelsiz Taksi’ uygulamasına tam not


Bu kapsamda, Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İyi Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet partisi, Yeniden Refah Partisi, Vekiller, Grup Başkan Vekilleri, Komisyon Başkanları, Komisyon Üyeleri ile görüşmeler gerçekleştirdik. Sesimizi duyurmadığımız hiçbir kurum ve kuruluş, siyasi parti ve lideri kalmadı” şeklinde konuştu.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber