Uğraş: Eğitimde şiddet yasası çıkarılsın! Uğraş: Eğitimde şiddet yasası çıkarılsın!

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık bölümü öğrencileri düzenlenen törenle önlük giydi.
Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Taciroğlu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serkan İbiş ve öğrenciler katıldı.
Aşçılık bölümü 70 öğrencisinin önlük giydiği törende konuşma yapan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serkan İbiş 218 öğrencisi olan aşçılık programında nitelikli eleman yetiştirdiklerine değindi. Serkan İbiş yaptığı konuşmasının devamında; ‘’Meslek Yüksek Okulumuzun 13 programından birisi olan Aşçılık Programı aşçılık mesleğine nitelikli insanlar kazandırmaktadır. Öğretim elemanlarımız sektörün beklentilerini de göz önünde bulundurarak çağdaş gastronomi ile Türk mutfağı geleneğini sentezlemekte ve geleceğin aşçılarını yetiştirmektedirler’’ dedi. Konuşmaların ardından 70 aşçı önlüklerini giydi.
(İHA)