Niğde İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Nisan ayında Niğde’de meydana gelen hırsızlık olaylarında 11 şüpheliyi gözaltına aldı, çalınan malzemeler sahiplerine teslim edildi.
Niğde kent merkezinde mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Nisan ayında meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 11 hırsızlık şüphelisi yakalandı.
5 ayrı açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 5 şüpheli, 2 ayrı evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 2 şüpheli, motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 şüpheli, işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli olmak üzere 11 hırsızlık şüphelisi yakalandı. Suçlara konu hırsızlık malzemeleri ise sahiplerine teslim edildi.
Çalıntı kaydı girilen 2 otomobil bulunarak ilgili birime, kaybolmuş veya hata sonucu ele geçmiş eşya üzerinde tasarruf suçu ile ilgili olarak 1 adet bisiklet bulunarak sahibine teslim edildi.
Hakkında bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suçundan aranma kaydı bulunan 1 şahıs ise ekipler tarafından yakalandı.
(Samet ÇINAR)

Böceğin ısırdığı küçük kız çocuğu hayatını kaybetti Böceğin ısırdığı küçük kız çocuğu hayatını kaybetti

Whatsapp Image 2024 05 03 At 18.11.01

Whatsapp Image 2024 05 03 At 18.11.00 (1)