İl Başkanı Gümüş: Sorun çok, iktidarda çözüm yok İl Başkanı Gümüş: Sorun çok, iktidarda çözüm yok

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Niğde Belediye Başkan Aday Adaylığını kısa süre önce açıklayan Ahmet Özbek, ‘memlekete hizmet etmek için yola çıktım’ dedi.
Özbek Hizmet için varım 2
MHP’den Aday Adayı Özbek, uzun yıllar devlet memurluğu hayatında edindiği bilgi ve tecrübeleri kullanarak Niğde’ye hizmet etmek istediğini belirterek yaptığı açıklamada; ‘’34 yıllık devlet memuruyum. Niğde’de uzun yıllar Milli Eğitim Müfettişi olarak görev yaptım. Aslen Bor İlçesi’ndenim. Yıllarca yaptığım eğitim ve bilgimi yerel seçimlerde seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi saflarından milletimize, memleketimize, ilimize hizmet edebilmek için kullanacağım” dedi.
Aday Adaylığı açıklama süreci sonrası gerek partilileri gerek diğer siyasi tercihleri olan seçmen ziyaretlerine aksatmadan devam eden Özbek; ‘’Elimizi taşın altına seçim için sokmadık, elimiz hep taşın altında idi. Niğde’miz ve memleketimiz için vakfetmemiz gereken her ne varsa biz de buradayız ve hodri meydan diyoruz. Hemşerilerimiz için, çalışmaya, sorunları çözmeye ve ter dökmeye razı ve hazırız’’ dedi.
Özbek Hizmet için varım 3
TÜM DOSTLARIMIZI YANIMIZDA VE PARTİMİZDE GÖRMEK İSTİYORUM
Belediyecilik vizyon gerektirir diyen Ahmet Özbek; ‘’Niğde Belediye Başkanlığına talip olduğunu ve süreçte olumlu tepkiler aldığını söyleyerek, ‘Müracaatımı yaptım. Hizmet için varım. Belediyecilik vizyon gerektirir, aday olur ve seçilirsem il dışındaki iş insanlarımızdan ilimize yatırımlar getirmeyi planlıyorum. Hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışma yapacağıma söz veriyorum" dedi. Bu çalışmalarda tüm dostlarımızı yanımızda ve partimizde görmek istiyorum” İfadelerine yer verdi.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber