19 Mayıs coşkuyla kutlandı 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Niğde il merkezinde uzun yıllardır personel ve okul taşımacılığı hizmeti veren Acar Seyahat iftar yemeği daveti verdi. Yaklaşık bin kişinin aileleriyle birlikte katıldığı iftar davetine Belediye Başkanı ve başkan adayı Emrah Özdemir'de katıldı.
PERSONELİMİZ SALONA SIĞMADI
İftar yemeği davetinde Acar Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Asım Acar yaptığı açılış konuşmasında; ‘’Bugün burada yine çok şükür bir Ramazan-ı Şerif ayını daha idrak ediyoruz. Yaklaşık 25 yıl önce 5 kişiyle başladığımız işe bugün bir baktığımızda personelimiz salona sığmadı. Sizlerle bugün bir arada olmaktan bir kez daha mutlu oldum “dedi.
İftar programına davetli olarak katılan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir konuşmasında; ‘’Bugün yine sevinç ve coşkularınızla bizlere verdiğiniz destekleriniz dolayı Allah hepinizden razı olsun. Göreve gelirken vadettiğimiz projelerimizin tamamına yakınını hayata geçirdiğimiz gibi proje kitapçıklarında yer almayan devasa yatırımların da startını verdik. Yeni dönemde ise Niğde’yi Anadolu’nun parlayan yıldızı haline getirecek projelerle yola devam edeceğiz.31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Kenti adım adım dolaşarak esnaf ve ev ziyaretleri ise bugünde olduğu gibi sizlerin misafiri olmaktan mutlu oldum. Farklı mekanlarda gerçekleştirilen toplantılarımızda göreve geldiğim 2019 yılından bu yana Niğde’ye kazandırılan yatırımlar bundan sonrada aynı hız ve aynı zamanda yeni projelerimiz halkımızın hizmetine kavuşturacağız’’ dedi.

Whatsapp Image 2024 03 15 At 12.33.23

HİÇBİR BAHANEYE SIĞINMADAN HİZMET ETTİK
Özdemir; ‘’Pandemi süreci ve 6 Şubat depreminin neden olduğu büyük yıkım ve sorunlara rağmen hiçbir bahaneye sığınmadan Niğde’yi, bölgesinde en çok hizmet alan iller arasına girmeyi sizlerin bizlere verdiği desteklerle 2019’da vaat ettiğimiz projelerin büyük çoğunluğunu hayata geçirdiğimiz gibi proje kitapçığımızda yer almayan çok önemli projelerin de startını verdik. Yeni dönemde de devasa projelerimizle şehrimizi daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir haline getirmek için, tecrübeli ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
YENİ PROJELER
Belediye Başkanı ve Adayı Emrah Özdemir konuşmasını; ‘’Kent merkezinde faaliyetlerini sürdüren hemşeri derneklerinin üyeleriyle düzenledikleri toplantılarda, hazırladıkları proje kitapçığında yer alan projelerden örnekler verdi. Şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla, mali disiplini de sağlayarak hem borç ödeyip hem büyük yatırımları Niğde’mize kazandırdık. Yeni dönemde de yine sizlerle istişare ederek, belediyemizi sizlerle yönetmeye devam edeceğiz ve kentimizi Anadolu’nun parlayan yıldızı haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız” İfadeleriyle tamamladı.
Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Özdemir, toplantılarda kendisine yoğun ilgi gösteren Acar Seyahat ev sahiplerine misafirperverliklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.
(İbrahim UGUN)