Kaymakam Yiğit’ten Tıp Bayramında sağlık çalışanlarına ‘Başarı Belgesi’ Kaymakam Yiğit’ten Tıp Bayramında sağlık çalışanlarına ‘Başarı Belgesi’

Niğde Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş şube ekipleri yürüttükleri başarılı çalışmalarla hırsızlara göz açtırmıyor.
Niğde Asayiş şube ekipleri mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında 4 ayrı açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 14 şüpheli yakalanırken, şahıslar hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.
Otodan hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapıldı.
Bisiklet  hırsızlığı olayı ile ilgili, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs yakalanarak çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmış, suça konu bisiklet sahibine teslim edildi.
Dolandırıcılık olayı ile ilgili, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak, suça konu 60 bin lira para ve sahte takılar ilgili birime teslim edildi.
Herkesin girebileceği yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık suçundan aranma kaydı bulunan 1 şahıs yakalanarak ilgili birime teslim edildi.
Ayrıca polis sorumluluk bölgesi dışında gerçekleşen dolandırıcılık olayı ile ilgili, 1 şüpheli şahıs yakalandı ve hakkında dolandırıcılık ve çeşitli suçlarından 19 yıl 2 ay 5 gün kesinleşmiş hapis ve 6 bin 840 lira para cezası bulunan şahıs yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; ‘’Niğde genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir’’ denildi.
(İbrahim UGUN)