Milletvekili Cumali İnce' den kurum ziyaretleri Milletvekili Cumali İnce' den kurum ziyaretleri

AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt EPDK Başkanı ile yaptığı görüşmeler sonrası Niğde’nin doğalgaz bekleyen bazı ilçe ve beldelere doğalgaz verileceğini duyurdu.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve EPDK Başkanı ile yaptığı görüşmeler sonucunda Niğde'nin ilçe ve beldelerine beklenen doğalgaz ile ilgili açıklama yapan Milletvekili Uzkurt:"Her şeyin en iyisini hak eden hemşerilerime bir müjde daha vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Söz verdiğimiz gibi ilçe ve beldelerimizi doğalgaza kavuşturuyoruz” dedi.
ÇAMARDI, ULUKIŞLA, HACIABDULLAH, BOZKÖY, KUMLUCA VE HAMAMLI
2024 yılı içerisinde İlimiz Çamardı ve Ulukışla ilçeleri, Hacıabdullah ve Bozköy Beldeleri ile Merkez ilçe Kumluca ve Hamamlı Mahalleri Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından iletilen başvuru üzerine Dağıtım Şirketi lisansına dahil edilmesine ilişkin Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Kararı ile onay verildiğini duyuran Niğde Milletvekili Uzkurt; “Taleplerimize olumlu cevap vererek ilçe ve beldelerimizin doğalgaza kavuşması için gerekli onay ve destekleri veren başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Alparslan Bayraktar'a, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Başkanımız Sayın Mustafa Yılmaz ve üyelerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımızı arz ediyorum” dedi.
VEKİL UZKURT: EKSİK KISIMLAR BİR AN EVVEL TAMAMLANACAK
AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, diğer beldelerin eksik kalan kısımlarının da bir an önce tamamlanması için gerekli görüşmeleri sağladığını söyleyerek: “Ayrıca, İlimizin her köşesinin doğalgaza bir an önce kavuşmasına yönelik; Çiftlik ilçemizin, Azatlı, Sazlıca, Divarlı, Bahçeli ve Kemerhisar beldelerimizin eksik kalan kısımlarının tamamlanarak her tarafın doğalgaza bir an önce kavuşmasına yönelik karar da alınmıştır. İlimize, ilçelerimize, beldelerimize ve mahallelerimize hayırlı olsun. AK yolundaki güzelliği tüm hemşerilerimize sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.
DEVAM EDECEK
Vekil Uzkurt, açıklamalarının devamında yeni müjdelerin geleceğini belirterek: “Diğer ilçe, belde ve köylerimize de doğalgazın getirilmesi için yoğun çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En kısa zamanda onlara da müjdeyi vereceğiz inşallah." diyerek Niğde'de doğalgazı olmayan bölge bırakmayacağının vurgusunu yaptı.
(Dahi GEDİK)