VALİ ÇELİK O SÖZÜNÜ TUTTU VALİ ÇELİK O SÖZÜNÜ TUTTU

Niğde Valisi Cahit Çelik, İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretleri kapsamında Çamardı İlçesine bağlı Kavlaktepe, Orhaniye ve Sulucaova Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Kavlaktepe köyünde yapılması planlanan Mera ve Amenajman Projesini yerinde inceleyen Vali Cahit Çelik, kurum amirleri ve proje yetkilileriyle bir araya gelerek proje hakkında bilgi aldı. Kavlaktepe Yeraltı Şehrini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Kavlaktepe Köyü ziyaretlerinin ardından köylerde devam eden yatırımları inceleyen Niğde Valisi Cahit Çelik, Orhaniye Köyüne giderek; Niğde’nin Kahraman Şehidi P. Uzm. Çvş Ersin Bartan’ ın baba ocağını ziyaret etti. Orhaniye Sulucaova arası yol genişletme ve yapım çalışmasını inceleyen Vali Çelik İl Özel İdare personelinden çalışmalar hakkında bilgi alarak kolaylıklar diledi.
VALİ ÇELİK KÖY OKULUNDA İNCELEME YAPTI
Daha sonra Sulucaova Köyündeki İlköğretim okulunu ziyaret eden Vali Çelik, öğrencilerle bir araya gelerek Niğde'nin önemli tarihi şahsiyeti devlet adamı ve siyasetçi Ebubekir Hazım Tepeyran'ın Küçük Paşa isimli kitabını öğrencilere hediye etti.
Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Çelik, okul yöneticilerinden de okulun fiziki durumu ve eğitim durumu hakkında bilgi aldı.
KURUM MÜDÜRLERİNE ÇÖZÜM TALİMATI
Sulucaova Köyünde sulu tarıma geçilmesi için Gölet çalışmalarına başlanılması için talimat veren Vali Çelik, incelemelerinin ardından köy sakinleri tarafından iletilen sorun, görüş ve talepleri dinledi.
Elektrik, su, tarım, sağlık ve eğitim gibi konuların görüşüldüğü toplantılarda, Niğde Valisi Cahit Çelik, vatandaşların ilettikleri sorun, talep ve görüşleri tek tek dinleyerek; sorunların ivedilikle çözülmesi konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
(Dahi GEDİK)

Vali Çelik’ten, Kavlaktepe, Orhaniye Ve Sulucaova Ziyareti 3

Editör: Niğde Haber