Sevgi Evleri Çocuklarına Ağız ve Diş Sağlığı muayenesi Sevgi Evleri Çocuklarına Ağız ve Diş Sağlığı muayenesi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde, Niğde Emniyet Müdürlüğü ve Türk Yeşilay Cemiyeti Niğde Şubesi ortaklığında bağımlılığın zararları hakkında öğrencileri bilgilendirme amaçlı “Bağımlı Olma Özgür Ol” semineri düzenlendi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan seminer kısa film gösterileri, Narkotik Şube Müdürlüğü personelinin bilgilendirme konuşmaları ve Yeşilay konusuyla ilgili bilgilendirmeler ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Kaçmaz’ın slayt sunumuyla devam etti.

Üniversitede ‘Bağımlı Olma Özgür Ol’ Semineri 2

BU TÜR SEMİNERLERİN SÜREKLİLİK KAZANMASI GEREKİR
Bağımlılığın fiziksel ve ruhsal olarak zararlarını ve buna bağlı olarak insanı şiddete sürükleyen olumsuz davranışlarını ortaya çıkarabileceğini vurgulayan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nafiz Tok konuşmasının devamında, seminerin gençlerimize farkındalık yaratması ve bilinçlendirme amacı ile yapıldığını söyledi. Tok son olarak toplumsal sorumluluk kapsamında bu tür faaliyetlerin Üniversitemiz tarafından destekleneceğini ve bu tarz seminerlerin gençlerimizin yararına olacağı için süreklilik kazanması gerektiğini ifade etti.
Program belge takdimi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile program son buldu.
Seminere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nafiz Tok, Türk Yeşilay Cemiyeti Niğde Şubesi Başkanı Hayri Yıldız, Niğde Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube personeli, Üniversite akademik ve idari kadrosunun yanında öğrenciler katıldı.
(Dahi GEDİK)