Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi akademik ve idari personeli ile muhteşem bir programda bir araya geldi.
Prof. Dr. Hamdi Doğan, Rektör yardımcısı, yüksekokul müdürü, senato üyesi, yönetim kurulu üyesi ve daha birçok yönetim kademesinde çeşitli görevlerde bulunduğu, öğretim elemanı olarak da 30 yıldır görev yaptığı Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin akademik ve idari personeli ile bir kahvaltı programında buluştu.
SALONLAR DOLDU TAŞTI
Niğde Grand Otel’de 2 ayrı salonda düzenlenen ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapan 700’den fazla akademisyen ve idari personelin katıldığı program son derece coşkulu bir atmosferde gerçekleşti. Katılımcıların birçoğu programa gösterilen ilginin çok yüksek düzeyde olduğunu belirterek üniversite personelinin topyekûn eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan’ın yanında yer alıp desteklediğini, programa katılımın da bu durumun göstergesi olduğunu ifade ettiler.
Prof. Dr. Hamdi Doğan’ın gerek öğretim elemanı olarak gerekse çeşitli makamlarda görev yapmış bir yönetici olarak 30 yıldır Niğde’ye ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ne hizmet ettiğini, çok önemli katkılar sağladığını belirten akademisyenler, 31 Mart’tan sonra da Niğde Belediye Başkanı olarak çok büyük katkı sunacağına inandıklarını söylediler. Davetliler “Üniversite personeli olarak Hamdi Hocamızı çok iyi tanıyoruz, başarılı bir belediye başkanlığı yapıp Niğde’nin değişimine imza atacağından şüphemiz yok, bundan dolayı sonuna kadar destekliyoruz ve yanında yer alıyoruz” dediler.
Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Cumali İnce, Üniversite eski Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Fakülte dekanları ve yüksekokul müdürlerinin de katıldığı programda Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan ve Milletvekili Cumali İnce davetlileri selamlayarak birer konuşma yaptılar.
NİĞDE’Yİ HALKIMIZLA BERABER YÖNETECEĞİZ
Kendisini yalnız bırakmayan Üniversite personeline duyduğu minneti ifade ederek herkese şükranlarını ileten Prof. Dr. Hamdi Doğan, “Büyük bir özveri ile 30 yıldır çalışıp ömrümü adadığım, sevincim, kederim, umudum Niğde’mizin gözbebeği Üniversitemizin akademik ve idari personelleri olarak bugün burada 2 salonu birden doldurup yanımızda olduğunuzu ve çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmadığınızı net bir şekilde gösterdiniz. Gördüğüm bu muhteşem kalabalık karşısında duyduğum mutluluk, coşku ve heyecan kelimelerle ifade edilemez. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah’a şükürler olsun salonlara sığmadık, dolduk taştık. Sizleri tanıdığım ve sizlerle çalışma imkânı bulduğum için Allah’a şükrediyorum. Programa katılan ve çeşitli sebeplerle katılamayıp mesajlarını ileten her bir arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Niğde’nin sahip olduğu her türlü potansiyele rağmen sorunlarının dağ gibi büyüdüğünü ifade eden ve bütün bu sorunların çözümü için yola çıktıklarını belirten Prof. Dr. Hamdi Doğan, “Niğde çok ciddi kentsel sorunlar yaşamaktadır. Bu şehir, söz konusu sorunların kısa sürede ve kolayca çözülmesini sağlayacak her türlü potansiyele sahiptir ancak bunu yapabilecek kadrolara ihtiyaç duyulmaktadır. Siz değerli arkadaşlarımızdan oluşan akademik ve uzman bakış açısına sahip işinin ehli bir kadroya sahibiz. Sahip olduğunuz bilgi ve tecrübeyi, ürettiğiniz bilimi bu şehri geliştirmek için hep beraber kullanacağız. Niğdemizi hep beraber yöneteceğiz ve hak ettiği yerlere taşıyacağız” dedi.
ÜNİVERSİTE NİĞDE’NİN GÖZ BEBEĞİDİR
Prof. Dr. Hamdi Doğan konuşmasında, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin Niğde’nin göz bebeği olduğunu ve önemli bir dinamo işlevi taşıdığını söyleyerek “Meslek hayatım boyunca ve Rektör yardımcılığım süresince Kent-Üniversite işbirliğini geliştirmek ve daha ileri düzeylere taşımak için çok çalıştım. Bunun Niğde’nin gelişimi ve ilerlemesi için son derece önemli bir konu olduğuna inanıyorum. 31 Mart’tan sonra da Belediye Başkanı olarak buna katkı sağlayacağım. Niğdemizi üniversite öğrencilerimizin yaşamaktan, öğrenim görmekten mutlu olduğu bir kent konumuna taşımak öncelikli hedeflerimizden biri olacaktır. Bunu gerçekleştirmek Üniversitemizin öğrenci sayısının artmasını, hatta yabancı uyruklu uluslararası öğrencilerin çoğalmasını sağlayacaktır. Bunun için elimizden gelen her türlü gayreti ortaya koyacağız. Çünkü Niğde bunu fazlasıyla hak ediyor” diye konuştu.
İNCE: “31 MART’TAN SONRA NİĞDE’NİN DEĞİŞİMİ VE GELİŞİMİ BAŞLAYACAK”
Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan’dan sonra bir konuşma da MHP Milletvekili Cumali İnce yaptı. Cumali İnce programa katılan Üniversite personellerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek “Üniversitemiz, Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Hamdi Doğan’a ne kadar güçlü bir şekilde sahip çıktığını bugün burada toplanan muhteşem kalabalıkla ortaya koydu. Emin olun ki, Niğde böyle bir coşku, böyle bir birliktelik ve böyle bir kenetlenmeyi uzun zamandan beri görmemiştir. Şu an karşımda duran manzara öylesine etkileyici ve heyecan verici ki 31 Mart’ta Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel iktidarının hiçte uzak olmadığı açık açık görülmektedir. Hamdi Doğan, herkesin adayıdır ama öncelikle sizin adayınızdır. Bunu burada 2 koca salonu doldurarak herkese gösterdiniz. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum”
Konuşmasının devamında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin Niğde için çok büyük önem taşıdığını belirten Milletvekili Cumali İnce, “Hocamızın da söylediği gibi Niğde’nin sorunları çok ama Prof. Dr. Hamdi Doğan’ın belediye başkanlığında MHP’nin uzman kadroları sayesinde, sizlerin bilimsel çalışmaları çerçevesinde Niğde bunları kolayca aşacaktır. 31 Mart’tan sonra Niğde’nin değişimi ve gelişimi başlayacak, her kesimin herkesin memnun olduğu bir yerel yönetim görevi devralacaktır” dedi.
Kahvaltı programında yapılan konuşmaların ardından Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan her iki salondaki birçok üniversite personelinin birebir görüş ve önerilerini dinledi. Coşku dolu bir atmosferde gerçekleşen programın sonunda Milletvekili Cumali İnce ve Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan misafirleri birlikte uğurladılar.
(İbrahim UGUN)

Gürer: Esnaf, kredi faiz artışına tepkili Gürer: Esnaf, kredi faiz artışına tepkili

Whatsapp Image 2024 02 18 At 16.40.11

Whatsapp Image 2024 02 18 At 16.40.11 (3)

Whatsapp Image 2024 02 18 At 16.40.11 (2)

Whatsapp Image 2024 02 18 At 16.40.11 (1)

Whatsapp Image 2024 02 18 At 16.40.10

Whatsapp Image 2024 02 18 At 16.40.10 (3)

Whatsapp Image 2024 02 18 At 16.40.10 (1)

Whatsapp Image 2024 02 18 At 16.40.10 (2)

Whatsapp Image 2024 02 18 At 16.40.09