Okul sporlarında Ulukışla’ya derece Okul sporlarında Ulukışla’ya derece

Niğde Şimşek Spor Kulübünün başarılı 3 sporcusu, Kickboks Antrenör Eğitim kurslarını tamamlayarak Antrenör oldu.
Türkiye Kickboks Federasyonu Faaliyet Programında yer alan Kickboks Antrenör Eğitim kursunu başarı ile tamamlayan Niğde Ömer Halisdemir Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi aynı zamanda Milli Sporcu Kutay Şimşek, Gıda Mühendisi ve İş Adamı Halil İbrahim Şimşek ile Veteriner Hekim Özkan Özdem Antrenör kurslarını başarılı bir şekilde geçerek ‘Antrenörlük Belgelerini’ aldı.
Milli Takım Antrenörü Antrenörü ve Şimşek Spor Kulübü kurucusu Ufuk Şimşek konuyla ilgili açıklamasında; ‘’Antrenörlerimiz Niğde'mize ve Türk sporununa hayırlı olsun. Niğde Şimşek Spor Kulübü olarak Kickboks branşında üç antrenör daha yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başarılı sporcuların yanı sıra Türk sporuna Antrenör ve yönetici yetiştirmek farklı meslek gruplarını sporun kademelerinde bulundurmak ilimiz ve ülkemiz adına ayrı bir güzelliktir. Kickboks branşında bizlere her zaman destek olan kıymetli il temsilcimiz Ali Kale’ye, kurs sürecinde kursiyerlerimiz ile yakından ilgilenen hemşerimiz ve Ankara il temsilcimiz Salih Demirdelen’e, bizlere öncülük eden kulüp başkanımız Hikmet Bekil’e buradan çok teşekkür ediyoruz. Türk sporu bayrak sevdalıları ile daima ileri gidecektir’’ ifadelerini kullandı.
Niğde Haber Gazetesi ailesi olarak öncelikle yeni Antrenörler Kutay Şimşek, Halil İbrahim Şimşek, Özkan Özdem”i tebrik eder, Şimşek Spor Kulübü kurucusu Ufuk Şimşek hocamıza Türk sporuna verdiği üstün hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.
(Dahi GEDİK)