Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri katıldıkları uluslararası müsabakalarda dereceye girerek üniversiteye madalya kazandırdı.
Whatsapp Image 2024 02 20 At 11.48.51

Aysel Özkan, Avrupa Halter Şampiyonası'nda bronz madalya alırken, yine aynı fakülte öğrencilerinden Şevval Özdoğan ve Dilek Öztürk'ün de yer aldığı Üniversiteler Türk Kros Milli Takımı'mız Dünya Üniversiteler Kros Şampiyonası'nda gümüş madalya alma başarısı elde etti.

Süper Lig'de küme düşen ilk takım İstanbulspor oldu Süper Lig'de küme düşen ilk takım İstanbulspor oldu

Whatsapp Image 2024 02 20 At 11.48.49

NÖHÜ’YE AVRUPA HALTER ŞAMPİYONASI'NDA BRONZ MADALYA
NÖHÜ Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Aysel Özkan Bulgaristan Sofya'da gerçekleştirilen Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası’nda koparma hareketinde 98 kg kaldırarak Avrupa’da bronz madalya kazandı.

Whatsapp Image 2024 02 20 At 11.48.50

DÜNYA ÜNİVERSİTELER KROS ŞAMPİYONASI'NDA GÜMÜŞ MADALYA
Umman'ın Muscat şehrinde bu yıl 23'üncüsü düzenlenen ve 22 ülke milli takımının katıldığı Dünya Üniversiteler Kros Şampiyonası'nda, Üniversiteler Türk Kros Milli Takımı'mız üç kilometre kısa parkurda ikincilik elde ederek gümüş madalya almaya hak kazandı. Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Şevval Özdoğan ve Dilek Öztürk'ün de yer aldığı Üniversiteler Türk Kros Milli Takımı'mız gümüş madalya alarak ülkemizi gururlandırdı.
REKTÖR USLU’DAN ÖĞRENCİLERE TEBRİK
Konuyla ilgili açıklama yapan NÖHÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, elde ettikleri başarılarla ülkeyi ve üniversiteyi gururlandıran öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Rektör Uslu ayrıca her alanda başarıdan başarıya koşan NÖHÜ’de öğrencilerin her platformda yeni başarılara imza atması için tüm desteklerin verilmeye devam edeceğini belirtti.
(İbrahim UGUN)