Niğde’nin Bor ilçesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde tedavisi devam eden Hataylı depremzede Medine Alışkan gün geçtikçe iyileşirken, depremzede hasta hakkında Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca açıklamada bulundu.

Yaşlılık döneminde egzersiz yapmak yaşam kalitesini yükseltiyor Yaşlılık döneminde egzersiz yapmak yaşam kalitesini yükseltiyor

Niğde’de Tedavi Gören Depremzede Iyileşiyor 1

HER GEÇEN GÜN İYİLEŞİYOR
Niğde İl Sağlık Müdürlüğü kurumsal sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; “Müdürlüğümüz Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanemizde tedavisi devam eden Hataylı depremzede kardeşimiz Medine her geçen gün iyileşiyor. Kızımız Medine'nin Doktoru Fizik Tedavi Uzmanımız Fatma Kılınç ve Fizyoterapistimiz Selin Gökçe'ye verdikleri emek için teşekkür ediyoruz. Şimdi sıra derslerde. Medine ve diğer hastalarımız gülsün diye 7 gün 24 saat çalışan tüm arkadaşlarımıza müteşekkiriz” İfadeleriyle gelişmeyi duyurdu.

Niğde’de Tedavi Gören Depremzede Iyileşiyor 3

BAKAN KOCA: ADIM ADIM ÇOK YOL ALDIK
Bor Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören depremzede hasta hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca,“Hataylı depremzede hastamız Medine Hanım, Niğde Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanemizde tedavi altında. Tedavimiz oturma dengesini sağlamayı, ayağa kalkmasını amaçlıyor. Adım adım çok yol aldık.” Paylaşımında bulundu.
(Dahi GEDİK)