Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MUSİAD) Niğde Şubesi üyeleri 3T, Tanı, Tanıştır, Ticaret Yap İş Geliştirme toplantısına katıldılar. Niğde MÜSİAD Niğde Şube Başkanı Hüsamettin Gümüştepe’de toplantıda hazır bulundu.
Toplantıda MÜSİAD Şubesi üyeleri, birbirleriyle tanışarak sektörel iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
Programın açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı, “MÜSİAD Konya, kurulduğu 1993 yılından bugüne ilkeleri ve duruşuyla büyümesini sürdürerek ilimizin kalkınması noktasında öncü olan bir sivil toplum kuruluşu olmuştur. Sahip olduğumuz büyük ticaret ağını, üyelerimiz açısından iş fırsatlarına dönüştürmek için çalışıyoruz. MÜSİAD şube üyeleri ile üyelerimiz arasındaki ticaret hacmini artırmak için çalışmalara devam edeceğiz. Ne kadar çok bir araya gelebilirsek, birlik ve beraberliğimizi artırmış olacağız. Şubelerimizin üyeleri ile 3T olarak tanımladığımız ikili ilişkilerimizi en üst seviyeye çıkaracağız ve karşılıklı ticaretimizi de artıracağız. Yurt içi ilişkiler ismiyle şubeler arasında koordinasyon ve iş birliğini sağlama amacıyla görev yapan komisyonumuz, diğer MÜSİAD şubeleri ve üyeleri ile üyelerimiz arasındaki ticaret hacmini artırmak için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Bugün MÜSİAD Niğde şubemizle gerçekleştirdiğimiz 3T iş geliştirme toplantımızdan inşallah güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.
GÜMÜŞTEPE: BU TÜR PROGRAMLARI ÖNEMSİYORUZ
MÜSİAD Niğde Şube Başkanı Hüsamettin Gümüştepe’de “Konya'ya ayak bastığımız andan itibaren bizleri muhabbetle karşılayan kardeşlerimin her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Selçuklu'nun başkenti, sanayinin, tarımın, ticaretin, ilim ve irfanın şehri Konya'da bulunmaktan mutluluk duyduk, bu tür programları önemsiyoruz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.
(Dahi GEDİK)

MÜSİAD 2