25-31 Mart Kütüphane Haftası nedeniyle Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sabiha Şahenk Kütüphanesinden bir yılda en fazla kitap ödünç alan dört öğrenciye ödül verildi.
Sabiha Şahenk Kütüphanesinde düzenlenen programa NÖHÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Çiçek ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Batuhan Taşdurmaz katıldı.Son bir yıl içinde Sabiha Şahenk Kütüphanesinden en fazla ödünç kitap alan önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyindeki dört öğrencimiz ödüllerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Çiçek’in elinden aldı. Bu kapsamda son bir yıl içerisinde ön lisans düzeyinde Fizyoterapi Bölümü öğrencisi Hilal Menüş 58, yüksek lisans düzeyinde Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Rümeysa Tiryaki 55 kitap, lisans düzeyinde Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Dilek Acar 48 kitap ve doktora düzeyinde Türk Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı öğrencisi Eda Özalp 19 kitap ile en fazla ödünç kitap alan öğrenciler oldu.
KİTAP OKUMAYAN NESİL UNUTMAYA MAHKUMDUR
Öğrencilere hediyelerini takdim eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Çiçek konuyla ilgili bir açıklamasında, ödül alan öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını dileyerek kitap okumayan bir neslin unutmaya mahkûm olduğunu belirtti.
(Dahi GEDİK)

Whatsapp Image 2024 04 02 At 3.23.15 Pm

Whatsapp Image 2024 04 02 At 3.23.14 Pm

VALİ ÇELİK O SÖZÜNÜ TUTTU VALİ ÇELİK O SÖZÜNÜ TUTTU

Editör: Niğde Haber