Nusr-Et'e ikinci silahlı saldırı Nusr-Et'e ikinci silahlı saldırı

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinden sonra il genel meclisi üyeleri Nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi.
İl Genel Meclis toplantısında Meclis Başkanlığı seçimi gerçekleştirildi Seçimde Erdal Niğdelioğlu ve Ömer Kılıç aday olarak yarıştı. Meclis Başkanlığı oylamasında 10 oy alan Ömer Kılıç meclis başkanı seçilirken diğer aday Erdal Niğdelioğlu ise 9 oy aldı.
Meclis Başkan Vekili Asım Acar, İkinci Meclis Başkanı Vekili olarak Süleyman Yalçın, Asil Divan Katipliğine Esat Güney ve Cem Görgün seçilirken yedek divan katipliğine ise Fethi Kakız, Celal Gülercan seçildi.
ÖMER KILIÇ KİMDİR?
10.04.1982 Niğde Doğumlu olan Ömer Kılıç, İlkokul -Ortaokul-Liseyi Niğde de tamamladıktan sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdi.  Niğde de Doğalgaz ve Mühendislik Hizmetleri ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Kılıç, 2007 yılından itibaren AK Parti Gençlik Kollarında aktif görev aldıktan sonra Merkez ilçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 24 Kasım 2013 yılında AK Parti Merkez İlçe Başkanı olarak atanan kılıç, 5. Olağan İlçe Kongresinde tekrar merkez ilçe başkanı olarak seçildi. 2019 Yerel seçimlerde İl genel meclis üyeliğine seçildim. 2021 yılında Ak Parti Niğde İl Başkanlığı görevine getirilen Kılıç, Genel Seçimlerde aday adaylığı sürecinde görevi devrederken 2024 mahalli idareler seçimlerinde ise Partisinin İl Genel Meclisi üyeliğine aday oldu ve seçilerek İl Genel Meclisine girdi. Evli ve 3 erkek çocuk babası olan Ömer Kılıç, son olarak Niğde İl Genel Meclisi Başkanı olarak seçilmiş oldu.
(Dahi GEDİK)

İl Genel Meclisi Başkanı Seçildi 2