Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında, İstanbul’da gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2023'ün Teknoloji Yarışmaları başvurular devam ederken son başvuru tarihi 30 Kasım 2022 tarihine uzatıldı.
Dünyan en büyük teknoloji yarışmalarının gerçekleştirileceği TEKNOFEST 2023’te bu yıl 41 farklı yarışma düzenlenecek.  Uzay ve havacılıktan, sağlık ve yazılıma, ulaşım sistemlerinden tasarım ve eğitime, çevre ve tarım teknolojilerine kadar birbirinden çeşitli ve tamamı geleceğin odak alanlarında kurgulanmış yarışmalar hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve başvurunuzu gerçekleştirmek için mth.tc/yarismalar adresini ziyaret edebilirsiniz.
SON BAŞVURU TARİHİ 30 KASIM!
Konu ile ilgili olarak yapılan bilgilendirmede şu ifadede; ‘30 Nisan-6 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmalarının yoğun talep üzerine son başvuru tarihi 30 Kasım'a uzatılmıştır. Ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesi yolculuğunda fikri hür, vicdanı hür gençliğin, sorgulaması, üretmesi ve geliştirmesi için;
TEKNOLOJİ GELİŞTİREN BİR TÜRKİYE HEDEFİYLE…”

(Haber Merkezi)