Niğdeli SMA hastası minik Elif Sare'nin anne ve babası geçtiğimiz gün örnek bir kampanya ile destek veren İYİ Partiye teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
İYİ Parti Niğde İl Başkanlığı, SMA Tip 1 hastası Niğdeli minik Elif Sare'nin dünyanın en pahalı ilacına erişim için doğum gününde destek amaçlı kermes düzenlemişti. Yoğun katılım ile gerçekleşen ve beklentinin üzerinde bir etkileşime ev sahipliği yapan kermesin gelirlerinin her bir kuruşu gönüllülerimiz tarafından Elif Sare’nin hayata tutunması adına yardım kampanyası hesaplarına yatırıldı.
Bu organizasyonu ardından SMA hastası Elif Sare'nin annesi Esra Mahir ve babası Tahir Mahir teşekkür etmek için İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.
Aile, ziyarette İl Başkanı İbrahim Uzun, Merkez İlçe Başkanı Selçuk Demir, İl Başkan Yardımcısı Aydan Gocul ve Gençlik Politikaları il Başkanı Bora Özdemir’e yapmış oldukları katkıdan dolayı teşekkür etti
UZUN: BU İŞ SİYASET ÜSTÜ BİR KONUDUR
İl Başkanı Uzun; ‘Bu konu siyaset üstü bir kondur. Minik kızımızı yaşatmak ve aramızda büyüdüğünü görmek için her türlü fedakarlığa sonuna kadar varız. Elif kızımı ve elif gibi diğer çocuklarımızın da yaşaması hayata tutunması gelecekte de bu kutlu devletimizin birer yöneticisi olmalarını canı gönülden diliyoruz. Bizimki bir farkındalık adımıydı. Umarız her kesimden bu konuda destek gelir’ dedi.
(İbrahim UGUN)