Niğde Baro Başkanlığı seçimli olağan genel kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Avukat Emin Alper Öztürk, tek liste ile girdiği seçimli olağan genel kurulda, Niğde Baro Başkanı, Yönetim,  Denetim ve Disiplin Kurulu ve Türkiye Barolar Birliği (TBB) Genel Kurul Delegesi seçimi yapıldı.
Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (NESOB) toplantı salonunda gerçekleştirilen olağan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı, gündem  maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.
Genel kurul öncesi Niğde Baro Başkanı Avukat Emin Alper Öztürk yaptığı açıklamada bir buçuk yıldır bu görevi yaptıklarını hatırlattı.
KALDIĞIMIZ YERDEN HİZMETLERİMİZE  DEVAM EDECEĞİZ
Olağan Genel Kurulda mevcut Başkan Avukat Emin Alper Öztürk, kaldıkları yerden hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek; 'Niğde Barosu'nun olağan genel kurulunun 1 Ekim ve 8 Ekim 2022 tarihlerinde yapılacağını daha önce duyurmuştuk. Bir buçuk yıl görevde kaldık. Niğde Barosu'na, mesleğimize ve meslektaşımıza hizmet ettik. Niğde halkımıza bize başvurmaları halinde hizmetlerimizi sunduk. Hem zorunlu müdafaalı Ceza Muhakemesi Kanunu kapsamında, hem de hukuk davaları kapsamında meslektaşlarımla memleketimizin insanlarına yardımcı olmaya çalıştık. İnşallah Niğde Barosu'nun bugün yapılacak olan seçimleriyle kurullara yeniden seçilecek olan meslektaşlarımızla hem mesleğimize, hem baromuza, hem de memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz’ dedi. 
(Haber Merkezi)