Niğde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu ticareti faaliyetlerine yönelik operasyonlarına aralıksız devam ederken, son operasyonda 4 şüpheliyi gözaltına aldı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekipleri,  Bor ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik yapılan istihbarı çalışmalarda Bahçeli kasabasında şüpheli 4 şahsın ev ve ortak kullandıkları araçta, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile silah bulunduğu duyumunun alınması üzerine harekete geçti.
Ekipler tarafından şüphelilerin, ev ve eklentileri ile araçlarında yapılan aramalarda,   500 gram bonzai, 2 gram metamfetamin, uyuşturucu içmede kullanılan 1 adet payp, 1 adet Bong, 2 adet siyah renk Pipo, 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, 18 adet 12 kalibre dolu fişek, 17 adet 7,65 mm fişek, 1 adet tabanca şarjörü, 1 adet 90 cm uzunluğunda Kılıç, 1 adet 30 cm uzunluğunda bıçak ve 1 adet kaçak rakı üretiminde kullanılan imbik ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alınırken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
(İbrahim UGUN)