Niğde Valiliği bünyesinde faaliyet gösteren  'Açık Kapı' vatandaşların taleplerini almaya devam ediyor. Niğde Valisi Mustafa Koç, Valilik bünyesinde faaliyet gösteren Açık Kapı Şube Müdürlüğü'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun, görüş ve talepleri dinledi. Vatandaşlar tarafından iletilen sorunları dinleyen Vali Koç, sorunların ivedilikle çözülmesi noktasında ilgililere talimat verdi.
AÇIK KAPI PROJESİ
Devlet ile vatandaş arasındaki diyaloğu en üst seviyeye taşıyabilmek amacıyla İçişleri Bakanlığı’nın Strateji Geliştirme Başkanlığınca yürütülen ve vatandaş odaklı bir hizmet olan “Açık Kapı” Projesi uygulamalı olarak Niğde Valiliği giriş katında 14 Mayıs 2018 tarihinde vatandaşların hizmetine sunulmuştu.
Bu proje ile vatandaşlarla bire bir güler yüzlü, sıcak ve samimi bir şekilde iletişim kurma, onların sorunlarını dinleyerek çözümüne ilişkin yol gösterilmesi, bürokrasi ve kırtasiyeciliğin en aza indirilmesi amacıyla vatandaşların taleplerinin elektronik ortamda alınarak, en kısa sürede sonuçlandırılması hedefleniyor.
(Haber Merkezi)