Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer 28 yıl önce kaybettiği babası Lütfi Gürer'in kabri başında yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Peş peşe 3 dönemdir CHP Niğde Milletvekili olarak Meclis’te kadim şehir Niğde’yi temsil eden Ömer Fethi Gürer sosyal medya paylaşımında takipçilerine duygusal anlar yaşattı. 
ÇOK FARKLI DUYGULAR İÇİNDEYİM
1996 yılında babası Lütfi Gürer'i kaybeden Ömer Fethi Gürer, babasının kabrinin bulunduğu Bor Acıgöl Mezarlığında fotoğraf paylaşımı yaptı.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yaptığı paylaşımda; ‘’22 Mart 1996 tarihinde babam Lütfi Gürer vefat ettiğinde onsuzluğun oluşturduğu boşluğu hep hissettim. Allah rahmet eylesin. Bor Acıgöl mezarlığında ziyaretimde farklı duygular içindeydim. Babamızdan bize mal mülk değil de dürüst ve ahlaklı insan olma öğretiş miras olarak kaldı’’ açıklamasında bulundu.
GÜRER ANNESİ İLE BİRLİKTE BABASI LÜTFİ GÜRER’İN KABRİNİ SIK SIK ZİYARET EDİYOR
Gürer geçtiğimiz yıllarda yaptığı bir başka paylaşımda; ‘’Annemle bayram ziyaretine gittiğimizde geçen yılları hatırladım. 64 yıllık ömründe kişiliğini mezar taşına yazdırmıştık. ‘Onurlu namuslu ve dürüst yaşadı. Çünkü o bir insandı’’ dedi.
(Dahi GEDİK)

Baba 2


 

19 Mayıs coşkuyla kutlandı 19 Mayıs coşkuyla kutlandı