Niğde Güllüce Köyü Derneği, düzenlediği kahvaltı programında köy esnafıyla buluştu.
Niğde Güllüce Köyü Derneği Başkanı ve Güllüce köyü muhtar adayı Yaşare Şahin dernek başkanı olduğu günden bu yana çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, derneğe kurumsal kimlik kazandırmak ve derneği büyütmek için sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade etti.

İç Sayfa..-1
Niğde Güllüce Köyü Derneği Başkanı Yaşare Şahin programda yaptığı açıklamada; ‘’Derneğimizi kurduktan sonra yapacağımız çalışmalarla ilgili köy esnafı ile kahvaltı programı düzenleyerek dernek olarak gelecek planlamalarımızı ve yapacağımız çalışmalarımızı istişare ettik. Köy halkımızın düşünceleri bizler için çok önemlidir.  Uzun zamandır aktif olmayan Güllüce Köyü Derneğini tekrar faaliyete geçirdik. Bundan sonra tüm faaliyetlerimizi derneğimiz ve köylülerimizin bilgisi dahilinde ve hep birlikte gerçekleştireceğiz dedi. Bizlere şimdiye kadar destek veren tüm Güllüce köylülerine müteşekkirim. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum’’ dedi.

İç Sayfa-3

Kahvaltı programına Niğde Güllüce Köyü Derneği Başkanı Yaşare Şahin ve dernek yönetimi, ESKOP Başkanı Cavit Güneş, SONGURLAR Seyahat işletme sahibi Rahmi Songur ve Güllüce köyü esnafı ve vatandaşlar katıldı. Dernek Başkanı YUaşare Şahin bu ve benzeri etkinliklerin düzenli olarak yapılacağını da sözlerine ekledi. 
(Dahi GEDİK)

BOŞANMADA YENİ DÖNEM! BOŞANMADA YENİ DÖNEM!